A Szegedi Szimfonikus Zenekar Fúvósötösét 2002-ben alapítottuk Steiler Tamással (oboa), Tamás Péterrel (klarinét), Belházy Gyulával (fagott) és Kálmán Jánossal (kürt). Nagyon összeszokott kis csapat ez mert (zenei és személyes) ismerettségünk a főiskola óta tart. Már ott kamaráztunk együtt, majd a Salieri Kamarazenekarban is szólamvezetők voltunk és a Szegedi Szimfonikus Zenekar is „együtt talált” minket. Repertoárunk felöleli szinte az egész zeneirodalmat. Kortárs darabok előadására is szívesen vállalkozunk. Több koncertünk volt a Filharmónia szervezésében, de számos közép- és általános iskolákban is szerepeltünk. 

Szeged Fúvósötös - Szabó Norbert (fuvola), Steiler Tamás (oboa), Belházy Gyula (fagott), Kálmán János (kürt), Horváth Gyula (klarinét)

Szeged Fúvósötös – Szabó Norbert (fuvola), Steiler Tamás (oboa), Belházy Gyula (fagott), Kálmán János (kürt), Horváth Gyula (klarinét)

Hazánkon kívül Szerbiában és Spanyolországban koncerteztünk. 10 éves jubileumunkon a Szeged VTV riportműsort készített együttesünkkel. 2012-től Farkas Ferenc Fúvósötös néven szerepelünk.

Farkas Ferenc: Intrada