1. őszén az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt, „Szakképzésben részt vevő tehetséges fiatalok tehetséggondozásának és az ezt segítő alkotópedagógiai műhelyek működésének támogatása” című, Pályázati Kiírásra benyújtott pályázatunkat a Támogatáskezelő sikeresnek minősítette.

Az NTP-SZTG-15-0061 pályázati azonosítószámú, Digitális tehetségfejlesztés a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskolában című projektünkben intézményünk kiemelten tehetséges tanulóinak adtunk lehetőséget, hogy tanórán kívüli 60 órás komplex tehetséggondozó programunk során, valamint egy 2 napos tanulmányúton digitális kompetenciáik fejlődhessenek, megismerkedhessenek a zenetanulás legmodernebb eszközeivel.

Célunk ezzel tehetséges tanítványaink tehetséggondozása, valamint, hogy a projekt során elsajátítsák azon eszközök használatát, amelyek zenei fejlődésüket elősegítik és versenyképesek lesznek a területükön.

A pályázat részét képezte öt tablet a hozzájuk tartozó állvánnyal, valamint hangológépek és metronómok beszerzése is. Ezek az eszközök nagyban hozzájárulnak a  megfogalmazott célok eléréséhez.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA