Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

 
Kérem engedje meg, hogy mielőtt a megkeresésem tárgyára rátérnék, néhány szóban bemutatkozzam.
 
Szabó Norbert mesterpedagógus vagyok, az SZTE Vántus István Zeneművészeti Szakgimnázium fuvolatanára, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar óraadó tanára és az MTA-SZTE Ének-Zene Szakmódszertani Kutatócsoport tagja. Applikáció-fejlesztőként, kutatóként és pedagógusként már több éve használom a digitális eszközöket a zeneoktatásban, több akkreditált képzési anyagot is elkészítettem, rendszeresen publikálok pedagógiai folyóiratokban, konferenciákon ebben a témakörben.
 
Az Önök megkeresésének apropóját az az előre nem látott helyzet adta, aminek hatására a zeneoktatást, bizonytalan időre teljes egészében át kell helyezni digitális platformokra. Úgy vélem erre a szituációra semelyik intézmény nem tudott felkészülni sem technikailag sem pedig szakmailag. 
 
Egy olyan gyors és hatékony online képzést ajánlok szíves figyelmükbe, amely tapasztalataim szerint az egyik legjobb megoldás lehet ennek a hatalmas kihívásnak a megválaszolására. 
 
A csomag tartalma:
 
1. A képzés előtt vállaljuk annak az OM azonosítóval rendelkező intézmények számára ingyenes, felhőalapú digitális keretrendszer kialakítását és beállítását, amelyben minden dolgozó és tanuló saját e-mail címmel, 1TB tárhellyel, adminisztratív szempontokból is kontorollálható digitális környezetben végezheti az oktatást. Ennek keretében maximum 4 db adminisztrációs jogokkal rendelkező intézményi fiókot alakítunk ki, amelyekkel lehet majd az új felhasználói fiókokat kezelni. 
 
2. 1 órás online képzéssel „betanítjuk” az intézményen belüli adminisztrátorokat.
 
3. A felhasználóknak szóló 5 órás online képzés keretében (amely már az iskola új platformján történik) bemutatjuk ennek a rendszernek a lehetőségeit és segítünk kialakítani mindenkinek a saját digitális osztálytermét.  
 
Nagyon fontos, hogy az egész procedúra személyes találkozást nem igényel, hiszen a rendszer kialakítása és a képzés is online térben történne.
 
Árak: 
A fenti csomag ára intézményi regisztrációnként: 50.000 Ft
 
Opcionális kiegészítő csomag:
Ha szeretnék, hogy a 4 admin felhasználón kívül mi végezzük el a további felhasználói fiókok létrehozását, ezt 100 Ft/fő díjért vállaljuk.
Az árak bruttóban értendőek és nem tartalmaznak ÁFÁ-t.
 
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom válaszát vagy hívását.
Köszönöm, hogy időt szakított levelem elolvasására.
 
Üdvözlettel:
Szabó Norbert 
+36/30/5506503